life without art is just "eh"

Leave this planet better than you found it

Hair update hair bell en månad

Publicerad 2011-06-21 09:32:44 i HAIR GROWTH journal,

Nu är det lite mer än en månad som jag använder hair bell och man kan se på bilden att håret har växt fortare den sista månaden till skillnad fr de tidigare månaderna. Den har ju inte direkt gjort underverk men skillnad ser man..
produkten leveras i sk schampoo o balsam o schampoot är en ph-vänlig tvål som "förbereder" för nästa produkt -balsamet som dock ska användas i hårbottnet... det är inte alls som vanliga balsam så om ni vill prova produkten var inte rädda att det 'fettar' hårbottnet.
Det enda är, enligt mig, att man måste ta en hel del av balsamet för att täcka hårbottnet för det löddrar inte alls o det e svårt att sprida ut överallt.. så man måste använda en hel del som sagt o då tar balsamet slut innan schampot.

Här e mina resultat.


beyoncé wannabe shakira??

Publicerad 2011-06-13 10:56:45 i Daily,

Har ni sett videon: Run the world (girls)
Jag såg den nyss för första gången o ärligt talat... är detbara jag eller försöker beyoncé likna shakira väääälgit mycket?
inte på sång men med denna frillan...

kolla in... o berätta vad ni tycker...

elefanttavla :D

Publicerad 2011-06-10 10:05:38 i Daily,

tja. Igår fick jag lust o måla, o av ngn anledning målade jag en elefant :P
Var lite rädd i början att det skulle bli en katastrof för jag hade inte det klart i huvvet hur en elefant ser ut :P men jag tror det blev helt ok..

Om

Min profilbild

Lexie

So who am I? I'd say just a girl with two origins and lots on her mind. Born in Italy, grew up in sweden but then returned to italy at the end of 2007 where I met the love of my life. I'm filled with passion such as for fitness, health and food and making it my lifestyle but also have an interest in fashion and pictures. Got a NikonD3100 this christmas (XDXD my very first!) This is my visual diary and personal journey, I want to inspire happiness and determination. -august 2013

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela