life without art is just "eh"

Leave this planet better than you found it

Som en boll i halsen

Publicerad 2013-04-30 16:20:59 i Daily,

 
God dag på er alla.
Imorse vaknade jag tyvärr inte helt frisk. Det är några dagar som jag känt ena halsmandeln lite svullen med det e en sån sak som händer mig rätt ofta utan att det blir till något annat..antagligen för att jag pratar o sjunger hela jäkla tiden XD.
Men imorse vaknade jag av att det gjorde väldigt ont i halsen o det e min mandel som e otroligt svullen... d lustiga e att det bara e en av dem :S
 
Antar att det är mitt eget fel dock, igår när jag hade sprungit o skulle cykla hem så hade jag glömt att ta med sjalen som jag annars tar på mig eftersom det endå finns lite vind o med cykel blir ju vinden starkare plus att jag var rätt svettig!
Har även lite svaga influensa smärtor i koppen..bortsett från träningsvärken.. Så jag orkar inte göra så himla mycket idag. Sitter här med ananas, jordgubbar o vindruvor som snax.
Ska kolla lite på heroes nu för huvvet börjar snurra lite igen :( ska även hålla tummarna för mig själv att jaginte blir värre för imorrn e det ju fest! 

oj oj oj så trött

Publicerad 2013-04-29 21:39:46 i Daily, Träning o Hälsa,

Ja nu e jag jääkligt trött..inte pömsig men trött i kroppen då menar jag :)
 
Var ute o sprang vid 6 tiden denna eftermiddagen o när jag kom hem 7.20 hann jag äta något o sen skulle hunden ut o det var så skönt ute så vi tog en liten längre runda o va ute iaf 20min.
Hade redan aningen träningsvärk i bakre låren sen igår då jag kört ett rätt så hårt styrkepass o i förrigår hade jag sprungit.. så nu e benen helt slutkörda XP så skönt så skönt hihihi
Tyvärr ska ju ryggen kännas oxå vilket e mindre roligt men jag har tagit till kinesiotejpen som faktiskt hjälper en hel del när jag har ont i sidan av ryggen där jag går lite mera in..Börjar bli rätt så säker på att ryggen blivit värre, det spelar ingen roll om jag låter bli att träna eller tränar skiten ur mig som dessa dagarna, ont gör det hela tiden:(
är ju väl antagligen så trött nu för att jag tagit det lite lugnare sen jag fick denna nya smärtan för två veckor sen nu o jag vilade en hel del dagar o när jag tränade så tränade jag lite lättaremen som sagt, det spelar ingen roll så¨nu skiter vii smärtan o kör hårt endå ;)
 
Satt dock o tänkte igår att om jag verkmligen har blivit värre i ryggen så kanske det iaf är en riktig anledning till att opereras, dvs att läkarna börjar tycka att jag bara måste opereras.. vilket får mig att känna mig bättre med my desicion... snacka om att se saker positivt XD
 
Nä nu ska jag skölja vindruvorna jag köpte idag som godis o sen ska jag o mina druvor kolla på heroes ;D
 

No ork

Publicerad 2013-04-29 10:45:42 i Daily,

 
Så dåsig jag känner mig denna morgon.. Igår var vi ute o kollade på de olika stånden men till slut köpte ingen av oss nåt. Efter det gick vi till den godaste pizzerian ever! O dem har inte bara den godaste pizzan utan jag gillar även deras ställe, det e lexom som en restaurang och det är väldigt mysigt :) Så om ni nån gång besöker Civitavecchia så bara mååååste ni gå till mastro titta oltre mare på kvällen! man måste dock dit antingen lite tidigare dvs vid 8 eller senare typ 10 för annars e det fullbokat så man måste vänta där utanför på att ett bord blir ledigt :P
Det e även extra mysigt att det ligger precis vid havet o på "lungomare" vilket är vägen som går längt med havet o i denna staden så e d även på den vägen som folk går till på sommaren när de vill gå ut :)
 
Iaf så igår tränade jag rätt hårt o sen käkade jag en massa pizza o drack röd öl vilket e lite starkare vanligtvis.. som tur e hade jag druckit en massa vatten o vaknade även flera ggr under natten för att dricka.
¨Så det e därför jag känner mig lite sådär idagmen det går nog snart över :P Om inte annat så tvingar jag bort det för jag ska ut o springa sen hade jag tänkt :)
Kommer dock bli jävligt svettigt för idag ska det bli hela 27grader i skuggan! 8)
Nu ska jag däremot ta på mig kläder så ska jag ta ut vovven o gå o handla.
förresten... är det valborg idag i swe?
 

Om

Min profilbild

Lexie

So who am I? I'd say just a girl with two origins and lots on her mind. Born in Italy, grew up in sweden but then returned to italy at the end of 2007 where I met the love of my life. I'm filled with passion such as for fitness, health and food and making it my lifestyle but also have an interest in fashion and pictures. Got a NikonD3100 this christmas (XDXD my very first!) This is my visual diary and personal journey, I want to inspire happiness and determination. -august 2013

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela