life without art is just "eh"

Leave this planet better than you found it

finally the cellulite solution....forever lasting!

Publicerad 2011-07-31 02:49:03 i Film / Böcker / Musik,

man kan undra vad jag gör uppe vid denna tiden o man kanske tror att jag varit o festat eller ngt :P men egentligen har jag suttit uppe o läst en bok... o jag e INTE boktypen... jag läser en bok varje gång poven dör som man säger i italien o med det menar man nästan aldrig :P för mig händer det bara när jag råkar på en bok som interesserar mig redan fr början :P ...eller det e mera boken som råkar på mig hehe

Iaf skitsamma om mina bokintressen nu ska vi snacka allvar!
Så lyssna upp alla kvinnor! hur många av er vill förbättra er rumpa? :)

Vid ett viss tillfälle i livet börjar alla kvinnar få celluliter.. vissa inte förns de blir gamla för de håller sig tränade etc men som kasnke många av er vet så räcker inte alltid det för vi kvinnor får celluliter av nästan allt... :/ visst e det kul o va kvinnor... celluliter, menssmärtor, föda barn... men nu har jag efter månaders googlande på celluliter o vad man kan göra åt det, råkat på den perfekta lösningen som garanterar resultat.
Jag pratar inte om de sorters resultat som krämerna i affärerna garanterar utan jag är en realistisk person..
Beronde på hur mycket celluliter du har kan det ju ta olika lång tid men på fyra veckor kan det hända att du på riktigt säger bye bye cellulite utan att nivea har med saken o göra!

Jag kan inte avslöja hela alltet ofcourse för det vore brått mot copyright osv.. Men jag kan informera er om vart ni kan hitta samma sak som jag hittade. Nämnligen här:
http://www.cellulite.ifoundthecure.com/?hop=eheiding


En direkt link till en bok som förklarar allting.. den kostar 244,21 SEK
En ebook som ni laddar hem.

Själv var jag rädd att den skulle vara långsam o slö att läsa men det e bara 75 sidor varav 40 handlar om just detta o de andra sidorna är extra fakta om hur man kan gå ner i vikt o andra liknande hälsokurer.

ALLTING ÄR NATURLIGT o HÄLSOSAMT.

o kostar inte mycket till slut.
För att kunna följa kuren som du kommer läsa om kommer du bara vara tvungen att köpa några få saker i en herbal affär eller vad det kan heta på svenska... typ naturapotek kasnke? men innuti själva boken, varje gång en produkt nämns så är det länkat till en sida där du kan köpa den online om du inte skulle hitta den i din affär.

Nu har jag precis läst boken o gjort min egen lista sk "the plan" o skrivit min inköpslista men jag är väldigt övertygad om att det hela funkar.

enda haken e att boken e på engelska så du måste kunna engelska för att läsa den men det är även en ganska enkel engelska, inga svåra ord. Själv behövde jag bara översättningsboken en gång.

Kuren består egentligen av massa mindre kurer, (precis som jag redan trodde själv så kan du inte bli av med celluliter av att bara göra EN sak eller använda en kräm tex) men som inte är jobbiga övningar eller saker som tar tid.

Så lycka till! come back om 4 veckor så ska vi se hur det går :)

Evvai!!!

Publicerad 2011-07-28 10:08:44 i Daily,

(..som man säger på italienska... vet inte rigtigt hur jag ska förklara vad man menar med evvai.. det betyder egentligen "och gå" hehe o skrivs e vai fast i detta fall e det ett utrop på glädje :P o det e typ som att säga jippi!)

Visste ni att det e nästan ett år som jag försöker få mina pp? Som man alltid borde göra innan man börjar ta pp, tog jag blodprov innan, det var min gynecolog som sa att jag skulle göra det. Sen e det ju så att de hittade två små cistor i ena bröstet så jag var tvungen att kolla upp det först för att vara säker att de inte var elakartade! det kan ju förvärras om man tar pp.. men de var rätt säkra på att de e godartade..

Sen så kom blodproven o ngt som man inte hade väntat sig iom att jag vägde så fruktansvärt lite vid den tiden, var att kolesterolen var lite väl hög... alltså den var egentligen inom gränserna men när man ser resultat av blodprov o så måste man oxo hålla i tanke andra saker hos just personen, tex vikten! därför måste man alltid konsultera med läkaren.. iaf o för min vikt var den lite väl hög så jag skulle ta om det testet sa hon..

alltså allt detta tar så lång tid för att det e minst två månaders väntetid för läkarbesök (inte gynecologen dock) o alla besök o prov kostar så fruktansvärt så man kan inte bara lägga ner alla pengarna på en o samma gång heller!

Iaf så gav hon mig ngra råd ang vad jag inte borde äta osv för kolesterolen.. o ärligt talat så åt jag inte ens de grejerna. Alltså typ vad kallas det nu på svenska? när man värmer kött o annat i stekpannan med olja... fast inte fritering alltså...
iaf... för er som vill gå ner i kolesterolen :P ni borde inte äta/miska på;
Friterade grejer
När ni steker kött o annat i stekpannan miska på oljan eller gör det hel o hållet utan (finns andra sätt att steka)
inte äta ost

jag minskade bara en aning på allt för ärligt talat åt jag knappt ngt av dessa sakerna.. kasnke ost lite :)
iaf antagligen så var det mkt pga när jag bodde med min kille hos hans föräldrar! för hon kan verkligen inte laga mat :/ alltså visst e det ofta gott men tex vi vet väl alla att kyckling inte ska värmas två ggr!! eller att rött kött inte ska saltas innan det e lagat för annars bli det gummi!!
Plus att hon känner inte till naturens frukt o grönsaker som de föds... hon ska alltid fritera o olja med alla grönsaker. En gång så typ ville hon servera mig kalla oljiga paprikor o ja sa nej tack o hon sa: sa  du inte en gång att du gillar paprika? o då sa jag : jovisst fast råa. o då typ kollade hon på mig o skrattade o sa typ: oh gud men stackare vad gav de dig o äta egetligen...

Alltså fan va tasktigt skulle jag säga..eller? det e helt normalt att äta grönsakerna så som de är.

iaf tillbaka till doktor o sånt...
efter flera månader kom jag tillbaka til gynekologen med de nya resultaten o hon blev helt glad :) hon sa att det såg ut som två olika människor :P
så iaf nu gav hon mig äntligen mina pp hihi

o varför så glad? undrar ni? vet inte eg... det e bara länge som jag fförsökt börja ta dem men jag har alltid haft ett problem i vägen så det känns väl lite som att skratta alla problem i ansiktet :P

o egentligen så har jag inte förökt ta dem bara för det dem e till för ni vet... men det e just gynekologen som tyckt att jag borde ta dem för det verkar ju som att jag har lätt för att få cystor o så o pp kan förhindra att de kommer.. ni vet vi har ju alla en massa hormoner i kroppen o med mens o ägglossning varje månad så får vi vissa hormon-"shots" av kroppen o därför kan vi bl.a även gå upp o ner med humöret ibland o känslorna o det kan bildas cistor i livmoder o bröst o vi kan även få finnar. vissa har ju mer balans med sina hormoner ovissa mindre... o antagligen har jag rätt lite balans :P iom att jag har alla effekter hehe... humör o känslor gårr upp o ner, finnar som inte går bort ens om du rengör levern, cistor... tom mina bröst ändrar storlek hela tiden!

iaf så med pp kan man balansera sina hormoner.. problemet e bara när man börjar ta dem... som jag nu... jag måste dock vänta in min mens för att förja ta dem men jag e lite rädd för hur det kommer gå... dvs.. man måste hitta rätt pp för sigsj för vi e ju alla olika... men man måste ju börja ngnstans oxo!
men tex jag har tatt pp förr när jag bodde i sverige o fört tog jag cerazzette men de gav mig mens varannan vecka :S så jag bytte o de gav mig riktiga pp (för cerazzertte e minipiller) men de gav mig otroliga humörsvägningar!! så mkt att jag inte ens märkte det sj..o man kan även hamna i depression osv..

iaf... varannan dag så förbereder jag min pojkvän iaf :P o varnar han för dessa grejerna hehe

så jag hoppas att på köpet ska mina finnar försvinna helt o om jag lägger på 2kilo blir jag bara glad :D
o om mina bröst oxo bestämmer sig för att stanna i sin största storlek :P dvs en full 2:a... just det på svenska...en full B-cupa. kan ni ärligt fatta att jag ibland har en stor B-cupa o andra dagar har jag ens knappt en B-kupa så jag får använda mig av en A?
Skulle gärna ha en liten C-cupa :P hahaha
jag menar... låt oss vara ärliga...
i sverige har tjejer rätt små bröst i genomsnitt... att ha en b-kupa e ganksa stort i sverige... jag minns när jag gick i skolan i gymnasiet så hade jag störst bröst av alla :S o jag har inte stora bröst!!
medans i italien så har den klassiska italienskan en c-cupa... om hon ska räknas som normalstorlek...
faktisk så när jag bodde i sverige var jag gasnka stolt över mina bröst men sen jag bor i italien så har jag värsta komplexet! :'(
för de tom driver med mig för jag har mindre bröst än det "normala" här o de fattar inte att det ger mig bara mer komplex buhu..

men vi får väl se hur det blir när jag haft barn en dag oxo... jag e inte särskilt rätt för hänget för det finns många olika sätt att bli av med det... fast jag vet att 2 av 3 kvinnor efter att ha haft barn så förblir deras bröst i den storleken...
Tex min mamma hade en b-kupa som jag typ o när hon haft min lillasyster fick hon enorma bröst o nu har hon en D-cupa! o det e lexom tolv år sen som min syrra föddes...
iaf... hur började vi nu prata så mkt om bröst??? haha
Jaja jag har suttit o skrivit i en timme nu så vi får höras senare. baj baj

fy på mig...

Publicerad 2011-07-27 10:07:50 i Hår,

Ni som läser min blogg borde vid detta laget ha fattat att jag fösöker spara ut mitt hår långt som jag brukade ha det o anstränger mig för att inte slinga o färga för jag vill ha det naturligt..

o på senaste lyckades jag rätt bra.. jag hade inte gjort ngt med håret på flera månader, jag hade bara klippt två millimeter ca två månader sedan för det var rätt slitet o jag tyckte att håret hade börjat se en aning ojämnt ut..

Iaf senaste veckan dock började jag märka att håret började nästan se fläckigt ut.. typ de 7 cm närmast hårfästet.. Iom att jag brukade färga näsmast hårbotten o sen slinga förr o så hade ja nu även en utväxt på ca fem cm o mitt hår bleks på en gång under solen.. så hade si min utväxt blets, slingorna o den dära färgen... slingorna o mitt naturliga utväxt var helt ok i sig men den dära färgen hade skapat som en rand o nästan fläckar för det hade blekts i en helt annan nyans :S så jag konsulterade min pojkvän :P

Iaf o igår hittade jag en färg som iaf på förpackningen var min orginala färg o så på kvällen satte jagi den..
Nu ser det ut ungefär såhär...


det e dock lite svårt att se för jag har inget bra lyse hemma o ute e det molnigt o grått :/Sj tycker jag inte alls att det blev som förpackningen tyvärr.. men så blir det sällan som på förpackningen eller hur? speciellt med bruna nyanser.
Ok detta skulle bli en blond.. men mörkare än ni ser på bilden..
topparna e väl helt ok men det hade varit bättre med mörkare hårbotten... jaja fört o främst så måste jag vänta en vecka för det tar ju alltid minst en vecka innan färgen lagt sig o alla extranyanser (:P) sköljts ur.. senså borde det vara snyggare när jag har 7cm utväxt :P haha
För det måste jag nog vänta in julafton XD

hmm... men om man tänker på det e det inte långt dit :P tiden flyger förbi tycker jag o snart e jag en gammal tant med barnbarn o allt :P
Nä men allvarligt.. till ju borde jag ha håret ner till bh-kanten o förgen om den inte sviker mig nu... borde va rätt fin :)
så nu gäller det att ha tålamod o VERKLIGEN låta håret vara!!!! :P

Om

Min profilbild

Lexie

So who am I? I'd say just a girl with two origins and lots on her mind. Born in Italy, grew up in sweden but then returned to italy at the end of 2007 where I met the love of my life. I'm filled with passion such as for fitness, health and food and making it my lifestyle but also have an interest in fashion and pictures. Got a NikonD3100 this christmas (XDXD my very first!) This is my visual diary and personal journey, I want to inspire happiness and determination. -august 2013

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela