life without art is just "eh"

Leave this planet better than you found it

Facebook - älska eller hata?

Publicerad 2011-03-30 10:11:17 i Daily,

Så vad är det för speciellt att sitta vid datan o chatta på fb?
Vanliga msn duger inte längre? Alldeles för privat? man kan visa upp sig själv bättre på fb utan att det är ngt "fel" med det? man kan snoka runt på andra personer? Jag vet inte vad det är men nog är jag trött på alla olika community´s. I början tyckte jag facebook var rätt kul för man kunde hitta kontakter som man hade när man var riktigt liten men mer än så är det inte om ni frågar mig.
Tycker folk att de är i mer kontakt med världen? Själv tycker jag tvärtom...snacka om att stänga in sig i hasselnöten ännumera! eller fyrkant om ni föredrar den.
Jag minns redan som liten då man skaffade sin första "kamrat" -sida hur folk som inte ens kände en bara kunde skriva skit utan mening. Hur kan folk ha kul med det?
Nä jag dissar fb totalt! tycker folk som sitter o slösar timmar där är ignoranta, istället för att lyfta på röven o dra ut i den riktiga världen. Eller om man nu är typen som vill visa hur stora tuttar man har så tycker jag nästan synd om hur liten hjärna en sån person måste ha... finns inte tillräckligt med ord för att förklara vad som står fel till hos den personen men jag kan säga att det är helt klart en person som måste arbeta mer på sitt inre o mindre på sitt yttre.
Om ni vill ha mer text till vad jag menar är det bara att kommentera jag ville bara inte göra en alltför lång text....vilket e svårt för mig :P


Om

Min profilbild

Lexie

So who am I? I'd say just a girl with two origins and lots on her mind. Born in Italy, grew up in sweden but then returned to italy at the end of 2007 where I met the love of my life. I'm filled with passion such as for fitness, health and food and making it my lifestyle but also have an interest in fashion and pictures. Got a NikonD3100 this christmas (XDXD my very first!) This is my visual diary and personal journey, I want to inspire happiness and determination. -august 2013

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela