life without art is just "eh"

Leave this planet better than you found it

Cityrunda

Publicerad 2013-03-30 15:42:17 i Daily, Photoshoots,

Nu är det nästan dags att åka hem, på mondag morgon åker jag faktiskt o eftersom vi hela tiden glömt att ta bilder med min superkamera så gick vi en runda idag och fönstershoppade samt tog lite bilder..
Kanske vi kommer ta en till runda senare mot stadparken annars får det bli imorgon.
 
 

Hårinpackning - torrt hår utan glans

Publicerad 2013-03-29 15:13:57 i Daily, Hår,

Idag innan jag duschade så gjorde jag en hemmagjord inpackning..vilket oftast även funkar bättre och är dessutom utan kemikalier PLUS att det går bra att använda om man följer BM.
 
Hade bara i ca en halv dl olivolja extra virgin, 1-2msk äppelvinäger och en klick av mitt silikonfria balsam..
Blandade noga och fördelade det med fingrarna från topparna av håret och uppåt till öronhöjd.
Satte en fryspåse runt håret och knöt om med en hårsnodd för att kunna gå runt i huset under halvtimmen som det satt i.. sen bara tvättade jag håret med tvättbalsam och lät det värka lite medans jag tvättade kroppen.
och så klart som alltid sköljde jag med kallt-ljummet vatten innan jag steg ur duchen sen lät jag det självtorka efter att jag redit ut det lite7kammat med fingrarna försiktigt.
 
Och det är sååå underbart nu :P 
I tisdags sa frisören att jag hade knappt nå glans i mitt hår faktiskt o att jag skulle använda såna håroljor efter att jag tvättat håret...vilket jag endå gör ibland.
 
iaf så blev det helt underbart nu som sagt :)))
det blev väääldigt glansigt, speciellt om man tänker på hur slitna mina toppar är på håret framför öronen och jag fick även mycket bättre självfall!
Vanligtvis så står mina toppar ut åt alla håll och eftersom det är uppklippt så blir det väldigt mycket!
 
Tyvärr tog jag bilden med telefonen så det är inte jättebra bild kanske :P
 

I miss running

Publicerad 2013-03-29 08:39:43 i Daily, Fitspo, Träning o Hälsa,

Hej på er.
Denna morgon vaknade jag för att tvätta :)
Har varit o hämtat mina gamla kläder från vårt förråd men så klart får jag ju tvätta dem grejerna innan jag använder dem.
Jag saknar lite att bara dra ut o springa.. det är så jäkla kallt här i swe och det gör att jag inte har direkt lust att dra ut o springa samtidigt som jag vill men sen är den riktiga anledningen till att jag inte gör det att jag faktiskt inte har något ordentligt att ha på mig isåfall.. har min dunjacka men det skulle bli allt för osmidigt och varmt! Måste verkligen skafa en vindjacka en dag :P
Har ju iofs varit på gym några ggr :) så jag gör endå en hel del träning, kanske inte lika ofta som när jag är hemma i ita men troligen lite hårdare träning.. 
Iaf vissa övningar som benpress kände jag var väldigt effektivt...fick väldigt skön träningsvärk av det :) 
Nu ska jag ner i tvättstugen igen!
 

Om

Min profilbild

Lexie

So who am I? I'd say just a girl with two origins and lots on her mind. Born in Italy, grew up in sweden but then returned to italy at the end of 2007 where I met the love of my life. I'm filled with passion such as for fitness, health and food and making it my lifestyle but also have an interest in fashion and pictures. Got a NikonD3100 this christmas (XDXD my very first!) This is my visual diary and personal journey, I want to inspire happiness and determination. -august 2013

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela