life without art is just "eh"

Leave this planet better than you found it

Nu e jag minsann..

Publicerad 2012-03-31 02:46:38 i Daily,

..sömnig..
har suttit o creatat mitt nya bloggtema hela kvällen från scratch ;p

vem har sagt att man måste tvunget bli pro-medlem för att ha en snygg blogg? :P
blev faktiskt väldigt nöjd med den oxå :)

jag bytte ju för et tag sedan som ni kanske vet men jag tröttnade så snabbt på den att jag inte ens fixade klart den XD den var nog alldeles för "instängd" på ngt sätt... o alldeles föööör rosa :P

oh just det... det e lexom inte min rumpa o andra kroppsdelar på bild på bannern :P utan det e bilder jag gillar o använder som motivation för att träna...
dock e ju alla andra personer jag :)

iaf...det e ju kul att man kan använda sina gymnasieårskunskaper någonstans iaf haha..

jobbade ju fyra månader på ett stort reklamföretag som grafiker men de hade eg inte behov av ngn utan bara den perioden så var det fullt ös för dem..

Precis som med fotografering så har grafik och programmering blivit ett av de största hobbyn bland ungdomar på senaste o alla vill plugga till det o kunna det... ojag var själv sån... o det var endå INNAN all denna fnatten började..

det jag vill säga e att oavsett hur mkt du gillar det så är det bättre att gå en kurs utöver skolan o plugga till ngt annat för man hittar inga jobb inom detta yrket längre.. det e lexom en sån sak som man konstaterat inget jag hittar på..

själv ville jag bli programmerare till stora spelföretag som för world of warcraft hehe men sen så i skolan (som även lärde grafik o media bl.a) så fastnade jag mera för grafiken eg.. hehe iaf så ...ja det kan ju vara värt att tänka på ;)

godnatt på er alla!

...eller godmorgon kanske hehe säg gärna vad ni tycker om min nya bloggdesign hehe

Kommentera mera!

Publicerad 2012-03-29 21:50:29 i Träning o Hälsa,

alltså ni kan inte bara smyga er förbi på min blogg hela tiden :P jag ser ju att ni e en hel del besökare hehe, sen vad ni läser om på min blogg har jag ingen aning om för ni kommenterar ju aldrig! :P
så börja med det nu!

idag var det triceps, axlar o rygg-dagen på gymmet för mig.. älskar o köra denna dagen jag blir så jädra adrenalin-laddad när jag kör det!
vet dock att de närmaste två dagarna kommer jag knappt kunna lyfta glaset till lunch dock :P

igår efter att jag gjort ett par minuters pilates medans jag kollade på tv så utan att tas bort tyngderna fr vristerna så gjorde jag en hel del bredbenta squats...
alltså att jag inte tog bort tyngderna gjorde det inte tyngre så klart men det hjälpte att hålla balansen lite för man ska ju bak rätt mkt med rumpan o knäna får ju inte gå förbi tårna... iaf det blev lättare på den punkten vilket gjorde att jag lyckades göra en hel del squats!!! så mkt att till slut var jag på väg att på kramp haha o idag har rumpan gjort ont hela dagen :P av träningsvärk då!

iaf så det blir nog en hel del flera squats här hemma framför teven :P
förhoppningsvis redan imorgon.

Dagens träning

Publicerad 2012-03-28 22:04:22 i Fitspo,

idag var det benträningsdagen på gymmet för mig.. denna veckan har jag ju kört det nya träningsprogrammet o det funkar väl rätt bra fast jag skulle vilja träna själva rumpan lite mer intensivt.. sosm det e nu kör jag benpress, den där konstiga pendelgrejen och bencurl..den varianten man ligger på mage..

men alla dessa grejer känner jag gör mer nytta i benen än rumpan o jag har aldrig fått träningsvärk av dem även om jag pressar mig till max!
så imorrn ska jag nog säga ngt till gymkillen så hoppas jag att han ger mig ngra RIKTIGA rumpövningar... ni vet som squats, lunges, deadlifts osv... det e ju såna saker som rumpan känner av o blir superhot av :P
jag kan ju göra hur mkt jag vill av dem hemma men det skulle va skönt att kunna göra dem med tunga tyngder :P

iaf så idag blev det bara 20 min löpband sen fyra olika benövningar al max o sen gick jag på löpband 5min till för ådrorna.

nu kollar jag på film o tänkte göra lite enkla övningar på sofan under tiden :P

Om

Min profilbild

Lexie

So who am I? I'd say just a girl with two origins and lots on her mind. Born in Italy, grew up in sweden but then returned to italy at the end of 2007 where I met the love of my life. I'm filled with passion such as for fitness, health and food and making it my lifestyle but also have an interest in fashion and pictures. Got a NikonD3100 this christmas (XDXD my very first!) This is my visual diary and personal journey, I want to inspire happiness and determination. -august 2013

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela